Privaet Financieel Maatwerk verzekeren, hypotheken en zakelijke financiering

Verzekeren is voor de meeste een noodzakelijk kwaad, waarbij meestal niet geheel duidelijk is wat het verzekerde risico is. Door een op uw zakelijke of privésituatie toegespitste risicoanalyse brengen wij helder in kaart wat wel en niet verzekerd zou moeten worden en waar dit het beste verzekerd kan worden. Wij zijn daarbij onafhankelijk van verzekeringsmaatschappijen. Door de uitgebreide vergunning die verleend is door de Autoriteit Financiële Markten (AFM) is deskundigheid en onafhankelijkheid gewaarborgd.

U krijgt een passend advies op maat. Als wij uw jaarstukken verzorgen wordt deze risicoanalyse meteen meegenomen. U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor een incidenteel advies. Ook hier geldt weer, dat het advies wordt opgesteld op basis van een uurtarief of vaste prijsafspraak. Als wij provisie ontvangen, wordt deze aan u teruggeven. Zo wordt onze onafhankelijkheid gewaarborgd.

Daar laten we het niet bij. Jaarlijks bekijken we of het advies nog steeds in uw situatie passend is of moet worden bijgesteld.  We nemen daarvoor tijdig contact met u op.

Ook adviseren wij op het gebied van zakelijke en praktijkfinanciering. Staat u voor een investeringsvraagstuk in uw praktijk of gaat u een eigen woning kopen of verbouwen, wij adviseren en brengen alle mogelijkheden in kaart.  Uiteraard begeleiden wij ook de gehele aanvraag. Door onze bancaire partners zijn wij in staat aantrekkelijke tarieven te bedingen, waarbij onze onafhankelijkheid altijd voorop zal staan.

Hypotheekadvies

Heeft u uw droomhuis gevonden, dan helpen wij u graag met de financiering ervan. Omdat wij met meerdere aanbieders samenwerken, kunnen wij u goed adviseren over de verschillende mogelijkheden, voorwaarden en tarieven. Daar nemen we ruim de tijd voor, omdat de keuze van een passende hypotheek een grote invloed heeft op uw toekomstig uitgaven. Wij hanteren vaste tarieven voor advies en het afsluiten van de hypotheek, dus geen verrassingen achteraf. We hebben onze dienstverlening vastgelegd in een dienstverleningsdocument.

Wilt u een afspraak maken? Dat kan. Graag informeren wij u in een persoonlijk gesprek vrijblijvend over uw mogelijkheden en onze service.

Wij houden van tevreden klanten. Daarom vragen we u om mee te werken aan een tevredenheidsonderzoek. U kunt hier volledig anoniem uw mening over Privaet geven. Zo kunnen wij onze dienstverlening nog beter aansluiten op uw wensen en behoeften. Ga naar Advieskeuze en geef uw mening over ons hypotheekadvies.

LinkedInTwitterGoogle+FacebookPinterestEmailPrint